Székszoknya bérlés

Kisebb keretből szeretnének igazán mutatós esküvői dekorációt készíteni? Vagy másvalakit bíznak meg a helyszín dekorálásával, de a kellékeket bérelnék hozzá?

Csomagok elvitelre – Székszoknya bérlés

Fő profilunk a székszoknya bérlés kiszolgálása. Dekorációs textil csomagjainkban megtalálnak mindent, amire szükség lehet a székszoknyától a terítőig.
A részletek ismerete nélkül pontos árakat meghatározni nagyon nehéz, hiszen minden esküvői helyszín egyedi megközelítést igényel. Például a székszoknyát, ami az egyik helyen tökéletesen illik a székekre, a másikon talán rájuk sem lehet rakni.

Ugyanakkor tisztában vagyunk vele, hogy az ár fontos tényező, ezért rendszereztük alapárainkat, amelyekkel kalkulálhatnak a székszoknya bérlés során.

Ezek tájékoztató jellegűek, egyéni igényeknek megfelelően változhatnak, ezért ha biztosak akarnak lenni benne, hogy a helyszínnek legmegfelelőbb termékeket választják, rendelés előtt érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, jó szívvel adunk tanácsot.

Ha kellékekre is szüksége van, például köszönetajándékra, ültetőkártyára, menükártyára, ültetési rendre stb., javasoljuk, hogy nézzen szét az Orsidekor webáruházában.

Alapcsomag székszoknya bérlés: 400 Ft/fő

fehér napszövet lepel székszoknya

masni (több mint hetvenféle szín, többféle anyag) – A székszoknya ára tartalmazza a masnit is, ha plusz darabok kellenek akkor alább találja az árakat.

asztali futó, 7 főnként 1 darab  (220 cm/db) – 400 Ft/db

Minimum elvihető darabszám: 30 db – Székszoknya és masni/futó esetében

A színmintákat megnézhetik bemutatótermünkben.

A csomag mellé választható extrák:

asztali futó – 400 Ft/db

plusz masni más vagy azonos színben – 250 Ft/db

körabrosz több méretben és színben – 2900 Ft/db

abrosz táblaasztalra (150×200 cm) – 900 Ft/db

asztalszoknya – 2900 Ft/6 méter (ráncolva 6 méter)

Masni színek - Székszoknya bérlés Masni színek - Székszoknya bérlés

Kattintson a képekre a nagyobb méretben történő megtekintéshez!


Amennyiben esküvői helyszín keres, keresse fel partnereinket.

Az Erzsébet-liget szívében elterülő Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényház kiváló helyszín egészen 120 főig. Légkondicionált, akadálymentesített rendezvényterem, ingyenes parkolással. Mátyásföld ősfáival övezett hangulatos parkban ki ne szeretne egy csodás esküvőt? Az étterem hétfőtől-péntekig megtekinthető, elérhetőséget a megadott webcímen talál.
Facebook oldal: https://www.facebook.com/ErzsebetligetiEtteremEsRendezvenyhaz

XVII. kerület zöld övezetében lévő Diófa Étterem és Rendezvényház, minden kritériumnak eleget tesz, ha esküvőt, céges rendezvényt, álló fogadást vagy akár egy nagyobb szabású születésnapot rendezne meg. Ingyenes saját parkoló, légkondicionált rendezvényterem. Elérhetőséget a megadott webcímen talál.
Facebook oldal: https://www.facebook.com/DiofaEtteremEsRendezvenyhaz