Esküvő dekorálás

Esküvő dekorálás – kérje árajánlatunkat!

Esküvő dekorálás már júniustól elérhető. Nincs más dolga mint kérni egy árajánlatot a lent található kapcsolati űrlappal. Kérjük csak abban az esetben használja ezt az űrlapot, ha arra kíváncsi, milyen lehetőségekkel illetve mennyiért tudjuk az esküvőjét dekorálni.

Ha arra kíváncsi, mennyiért bérelhető az általunk forgalmazott székszoknyák kérjük itt tegye meg ajánlatkérését!

Esküvő dekorálás szükséges információi – Miért és minek kérjük be ezeket az információkat

Az általunk dekorálásra kerülő helyszínről tudnunk kell, hogy mikor lehet elkezdeni a díszítést és mikor, lehet leszedni a dekorációt. Rendkívül fontos tudnunk, mert akadályozhatja más esküvők dekorálást. Az esküvő pontos dátumát is kérjük megadni, amennyiben nem kapunk pontos dátumot úgy nem tudunk árajánlatot készíteni.

A létszám szintén egy sarkalatos pont, minél pontosabb a létszám annál pontosabb árajánlatot tudunk adni Önnek. Amennyiben megközelítő létszámot ad, úgy a végleges dekorálás ára változhat!

A helyszín pontos címére szükségünk van a logisztika megtervezése érdekében! Amennyiben nem ír pontos címet nem tudunk ajánlatot adni.

Vállalunk egyéb dekorálást is. Itt értjük a virágok, különböző asztali díszek, hátfal dekor, fényfüzér és a többi hasonló dekorációs kellékek beszerzését és felhelyezését. Kérjük amennyiben szeretne egyéb dekorációt a székszoknyán, asztali futókon és masnikon kívül, úgy kérjük az egyéb dekoráció mezőbe felsorolni az elképzelt plusz dekorációt.

Az árajánlatkérő űrlapban talál lehetőséget képek feltöltésére is! Kérjük amennyiben csatol képet, úgy írja meg számunkra, hogy a kép az elrendezést ábrázolja, a színt amit szeretnének és így tovább.

Galéria: Általunk készített esküvői dekorálás