Webáruház

Székszoknya webáruházunkban megtalálja az alapvető dekorációs textilek nagy választékát, legyen az székszoknya, terítő, asztalkasír. Székszoknyáinkhoz masnikat is biztosítunk, hatalmas színválasztékkal.

Foglalja le kényelmesen most, és mi biztosítjuk, hogy az esemény napján már nem kell aggódnia ezen.

Árak és szállítási információk

Áraink bruttó árak, a masnit és a tisztítási költséget tartalmazzák. A kaució összegét amit meghatározunk és a fennmaradó bérlés összegét személyes átvételkor készpénzben vagy kiszállításnál a futárnál kell fizetni. A kauciót visszaadjuk/-utaljuk, amint visszakerültek hozzánk a termékek. Utánvétes csomagot nem veszünk át! Visszahoznia ugyanoda kell, ahonnan elvitte.

Elvitel szerdán, csütörtökön előre megbeszélt időpontban.
Visszahozatal hétfőn délelőtt megbeszélt időpontban. Abban az esetben, ha a csomagfeladás vagy visszahozatal nem történik meg hétfőn, 3000 Ft/nap kötbért számítunk fel.

Futárszolgálattal való kiszállítás esetén szerdán postázunk, a csomag csütörtökön érkezik Önökhöz.
A rendelés véglegesítéséhez 5000 Ft foglaló befizetése szükséges. A rendelés leadása után emailben küldünk egy tájékoztatót, amelyben minden információt megtalál erre vonatkozóan.
Ha a megrendelő részéről szerződésbontás történik, az előre fizetett összeg nem térítendő vissza.

Székszoknyák minőségi anyagokból: selyem, taft, szatén, napszövet.
A masni színek minden oldal, oldalsávjában megtalálhatók. Rendelés esetén kérjük, tüntesse fel a rendelési folyamat végén, a szállítási adatok megadása után található megjegyzés rovatban, hogy melyik színt választotta és annak színkódját.

A székszoknyák pontos szállítási díját egy megerősítő emailben írjuk meg.

Fontos tudnivaló!

Személyes visszahozatalnál/visszaküldésnél kérjük, hogy a csomagok úgy érkezzenek ahogy elvitték/feladtuk. A székszoknyák és masnik leválogatva külön szedve, össze hajtva. Amennyiben nem úgy kapjuk vissza ahogy Önök átvették a kauciót nem áll módunkban vissza adni!